hits

september 2015

Få henne til å føle seg spesiell (Why Not)

Har du kjæreste? eller en jente du kanskje er veldig keen på. Få henne til å føle seg spesiell, gjør noe spontant en dag. Finnes ikke en jente i verdens om ikke liker å bli satt pris på. Mange jenter føler nok at det er gutten som skal ta iniitiativ og spørre om ditt og datt. Det er jeg enig i. Alle jenter liker på bli satt pris på. Så vis det :)


1. Helt random send henne en melding og spør om hun mer med ut å spise eller finne på noe bare dere to, et fint sted. Trenger ikke å være så fint heller, for all del kan dere kjøpe hamburgere og stappe den i trynet sammen og bare le av hvor usunne dere er. Så lenge begge to har det gøy og ler sammen. 

2. Jeg vet at jenter liker å føle seg trengt, altså at en gutt bare vil ha henne og ikke tusen andre. Som gutt,  kan jeg si dette : Start samtalen og prøv å hold den gående, du skal sette din motivasjon til å holde samtalen.

3. Vær ærlig med henne, åpne deg litt. Da føler hun at du viser seriøs interesse. Jeg personlig åpner meg ikke til hvem som helst, hun må bety noe for meg.

4. Gi henne komplimenter. Hvorfor ikke? Ja hun kan tro du sier det til alle jenter, men overbevis henne om at du mener det du sier, vis din fulle interesse og at du virkelig bare vil ha hun. Haha ja jeg vet det kan være vanskelig, noen jenter er ganske vanskelig, men det er det som er gøy. 

5. Dukk opp helt uforventet, hvorfor ikke right? Plutselig ring henne å si du står utenfor døren, fuck alt dette med å planlegge alt. Er hun ikke hjemme, haha da tar du første taxi dit hun her. 

6. Jeg har kanskie nevnt dette før, men vis henne at du er stolt av å ha henne. Vis henne frem hvor faen enn du er. Hun er din og ingen andre sin.

7. Prøv å bli kjent med hennes personlighet. Jeg er ganske sikker på at en jente merker at du er ekstra interessert om du spør om litt personlige spørsmål. Nettopp fordi du vil bli bedre kjent med henne som person, ikke det hun har eller eier, men som den personen hun er.

8. Send hun meldinger om morningen og kvelden. Eller helt random om dagen. Er du ute på byen med gutta og kanskje noen venninner. Du legger ut snap med noen jenter, send henne en melding og si at "Du skulle vært her"  Bare vis at du er der, at du finnes. Igjen hvorfor ikke? VIIIIIS DET.

9. Vis henne mer oppmerksomhet enn det du viser andre jenter. Ja du kan så klart være med jenter men prøv å vis til hun at du virkelig bare vil ha hun. Det er enkelt og spore ut, men skal du få en jente til å like deg kan du ikke gå rundt med mange andre. Det er bare fakta. 

10. Finn et kallenavn du kan kalle henne. Da virker det som du liker henne eller at du er mer interessert.  Heter hun for eks "Sandra" kall henne Sandrusen sandri, sannyy. Hahah, ett eller annet teit.

 

DEL VIDERE<3