hits

oktober 2014

Jenter nå for tiden er Trashy

Har du noen gang tenkt på hvordan dine barn kommer til å gå på byen? Jentene blir bare værre og værre med årene. Det utviklet seg fra trange jeans til shortser som gikk langt inni ræven til kjoler langt oppunder puppene. Når ble dette attraktivt? 
Jeg kan gi et eksempel som stort sett møter meg når klokken begynner å nærme seg etter midnatt. Jenter i kjole sitter med spredde ben og tenker ikke over at hvem som helst kan se rett inn i hagen. Utrolig nok er det mange av dere jenter som klarer å glemme trusen hjemme eller på vors. Er ikke dette litt tidlig? Dette blir ikke bare vist for meg, men hele utestedet. De angrer kanskje dagen etter, men det skjer like herlig igjen neste helg. Etter en dans eller to henger puppene utenfor kjolen og dette har bare blitt til et magebelte - altså kan du både se rumpen og puppene for free. Det værste er at de kanskje ikke retter på det engang. For all del dette her ikke noe problem i mine øyne, men ingen ordentlig gutt vil ha dette. Mulig for et one night stand, men ikke ring gutten og klag om han aldri ringer deg dagen etterpå. 

Det har også blitt slik at jentene kan se ut som glamourmodeller på byen, men når du våkner skjønner du faen ikke hva som har skjedd. Og du selv var ikke spesielt full. Ergo er det blitt noe med den sminkepungen som folk på død og liv skal tryne oppi tjue ganger før de går ut døren. Altså du kan skremme unger med det du våkner opp med ved siden av deg. Hvis dette er tilfellet - ikke lur på hvorfor du ikke får noe mer etter første og siste gangen.

Det mest bemerkesesverdige er kanskje at du kan møte en jente som ser bra ut helt til hun åpner kjeften og legger seg frem som trash. Da mener jeg at hun blir høy på seg selv på bagrunn av disse tingene som overhode ikke er attraktivt engang. 

Det morsomste å se i det du ankommer utestedet er kanskje de jentene som tror de kan danse. Det virker som de tror de er med i en musikkvideo eller lignende. Minst mulig klær er på og stolper, stoler, påler og alt som kan jokkes ned blir jokket ned. Når ble dette dans? Ser du noen andre rundt deg som oppfører seg som et dyr på denne måten?

Nå som det snart er Halloween har jeg et godt tips til dere der ute som har tenkt dere på byen. Eller kall det mer en utfordring. Klarer dere jenter å gå en Halloween på byen uten å kle dere som sluts? Igjen langt i fra noe jeg har problemer med. Det er like før kostymene til små barn blir byttet ut med kostymer som man kan se på pornofilmer. Når begynte Halloween å handle om dette? Tror kanskje Halloween og høytider som dette er en unnskyldning for jenter til å oppføre seg og kle seg ekstra trashy, og at de tror dette skal være mer tiltrekkende.

Etter dette innlegget hadde ligget ute i under en time fikk det mye positiv og negativ oppmerksomhet. Hvor tror dere jeg ville med dette innlegget? En pr-kåt drittsekk som jeg tydeligvis via noen her er, ville jeg seff ha mer oppmerksomhet og hets. Dette innlegget ble skrevet sammen med en annen jente - to forskjellige personer og kjønn, men et perspektiv. Sorry, girls.

Peace out!