hits

november 2015

5 gode grunner Morgensex er den beste sexen!

Dårlig morgenånde er grunnen til at Doggy-style ble oppkalt. Det er som å spise pinnekjøtt på julaften.  Morgensex er best, med mindre du er i fengsel. Her har du 5 punkter. 

1. F*ck kardio resten av dagen.

- Med mindre du er en strandet sjøstjerne i sengen, så er det bra trening. Hadde du planlagt kardio etter jobb? Hvorfor ikke bare starte dagen med en orgasme i stedet for å sitte å runke på jobb.


2. Du våkner opp på rett side av sengen.

- Det er som morgenen på julaften. Humøret er på topp, du føler deg topp. Dropp kafee. Sjeldent noen blir sur etterpå. Da skal det være ekstremt dårlig morgen sex. 


3. God måte å bli kvitt morgenbrødet, hvorfor kaste det vekk?

- Verste med å være gutt er å få uforventet reisninger fordi noe sykt kom i tankene dine. Om du kjører i gang med morgensex slipper dette å skje på jobb eller skole, midt i byen. Kanskje noe av det kleineste som kan skje.

4. Det viser at dere fortsatt er interessert i hverandre edru.

- Om det skulle vært sex i fylla. Så om dere er fortsatt keen edru. Deilig måte å finne ut det på.
 

5. Du og partneren din vil ikke krangle den dagen.

- Det blir i hvert fall ikke dårlig stemning mellom dere før dere går. 

:*
 

10 tegn på at han ABSOLUTT er en player

Går du rundt å føler du blir played? Kan tenke meg den følelsen er ganske dritt. I mine år som å ha vært med i dette så kalte "spillet". Så vet jeg nøyaktig hva det går ut på, tro meg. Det er ikke bullshit det jeg kommer med her, det er rein sannhet og fakta fra en gutt sitt perspektiv. Gutter snakker om alt. Det er ikke noe å være stolt av i det hele tatt. Synes det er en tragisk ting å gjøre.

Jeg kan tenke meg at det veldig vanskelig å finne en bra gutt i denne tiden vi er i. Jeg hører dette konstant av jenter, de sier at gutter når for tiden bare er ute etter sex og One Night Stands og ikke noe seriøst. Som jeg si meg noenlunde enig i.

Du trenger ikke å høre på meg eller være enig med meg i dette innlegget, men her har dere ærlige punkter ut i fra erfaring.

1. Mobilen

- Hvorfor tror du han er så redd for at du skal se på mobilen hans? Jo fordi han snakker med så mange jenter på chat eller Snapchat. Han er redd for at det plutselig tikker inn en melding når han er på do eller når dere ligger å ser film sammen. Derfor ligger mobilen der enten opp ned eller ned i lomma hans. Det er ikke engang vits i å spørre om du kan få lov til å se på mobilen, om du får lov, bruker han 20 min på å fikse noe på den før du får lov.  Han vil aldri tillate det med mindre han ikke har noe å skjule så klart. 


2. Du er drømmejenta

- En så kalt player vil si alt for at du skal føle deg spesiell. Det å si at du er drømmejenta eller den peneste jenta han vet om er blinkskudd. Det er ganske typisk, en hver gutt vet at det funker. Eller " Jeg har venta på en som deg i hele mitt liv "  Den er jo klassisk. 

3. Er veldig på i starten

- Han starter samtalene omtrent hele tiden. Han er kjempe hyggelig, du føler virkelig at han er interessert i deg. Men dette slutter med engang han har fått det han vil ha. Som som oftest er sex. Har du sex med en player første "Daten" så hører du aldri fra han igjen, i hvert fall ikke like mye som førsten, han er der kanskje litt med tanke på at du kan være en backup om det skulle gå dårlig en kveld. Ekkelt, men totalt sannhet. 

4. Bare sex

Det handler som regel bare om sex i dette så kalte forholdet deres. Dette vil du merke ganske fort, omtrent med engang dere har begynt å snakke sammen. Han tar deg aldri med på f.eks kino eller ut på en middag på Fridays, hell no. Da føler han dette kan bli seriøst. Han har aldri tid til deg uten om når han bare vil ha tid til deg. Dette "forholdet" går bare ut på " hjem til meg, hjem til deg" Det er aldri kos eller snakking etterpå.  Eller så du blir ringt klokken 02 på natta fordi han er kåt eller at han ikke fant noen andre jenter på byen. Dette burde egentlig være åpenbart for dere jenter, helt ærlig. 

5. Han er opp og ned ofte

Plutselig er du verdens beste, plutselig er du en bitch. Han behandler deg veldig dårlig. Noe som en gutt ikke burde gjøre, ikke på denne måten. Svarer du ikke på det han vil, eller kommer hjem til han når han sier det, så blir han sur og ikke vil snakke med deg. | Om en gutt noen gang gjør dette mot deg, kvitt deg med han, han er ikke verdt det.

6. Snakker med venninne dine og har masse jente venner.

- Du er jente, du har så klart mange pene venninner. Han vet dette, han snakker med dem og flørter og kanskje er med dem bak din rygg. Noen venninner kan være falske, å snakke med den gutten som de vet du er keen på. Han har masse bilder med andre jenter på sosiale medier, alltid.  Falske venner kan du også kvitte deg med egentlig. Verste jeg vet er venner som snakker eller er med noen jeg liker eller er interessert i, det er så slimete og ekkelt. Så klart, noen gjør tabber, det kan tilgis. 

7. Han legger ut masse lettkledde bilder på sosiale medier og er veldig overlegen

- Her skal ikke jeg skyte meg selv i foten. Jeg legger av og til ut bilder i bar kropp. Men det meste fordi jeg er stolt av treningen eller noe sånt. Er lov å vise litt. Men du har disse gutta som tar skikkelig deigete bilder i speilet, eller bilde av seg i bare bokser å skriver "Skulle ønske noen var her nå" Disse typene har jo jenter i alle kanter, fosser jo inn med jenter som er keen, som da betyr han har en haug med jenter å snakke med. HEHE! Yes. 

8. Han er utydelig på hva han vil

- Dere har snakket sammen en god stund, du begynner å bli nysgjerrig på hva han vil videre. Med engang du popper spørsmålet om hva dere egentlig driver på med, om dere holder på eller om dere har følelser for hverandre. Da blir han veldig distant, prøver å snakke seg unna hele temaet, eller ikke svarer på dritt lenge fordi han må finne på noe bra å svare. Han vil enten vente fordi han vet ikke om han er klar eller at det er "Lenge" siden han har holdt på med en jente.


9. Han har alle dating-apper

- Denne er så åpenbar. Jeg har vært singel en god stund. Jeg har f.eks Tinder, haha. Der vet vi jo alle hva som foregår, men nok om det. Holder du på med en gutt som fortsatt sitter på Tinder og slike apper, så betyr jo det at han enda er ute på markedet og at han fortsatt vil være det. Han liker å se etter nye muligheter når du begynner å bli kjedelig. For skal jeg si dere noe ganske trist jenter, så tror jeg mange av gutter dere har holdt på med igjennom tidene har vær med svært mange andre i mens dere har "Holdt på" jupp..

10. Du er aldri nydelig eller at du ser vakker ut i den kjolen

- Det går som dette "Fyfaen du er så jævlig deilig, kunne gjort alt for å hatt deg naken her nå"  Han finner aldri på å bla igjennom alle bildene dine på Facebook eller instagram å si at "Åe, dette bildet var utrolig fint av deg" Eller kommentere gamle bilder av deg som du ikke er så fornøyde med. En som bare vil ha sex med deg, gjør aldri dette. Han er bare rett frem, sex, sex, sex. 

Del videre!

Ha en super fin dag videre, så ses vi veldig snart ! <3 :)Min drømmejente

Jeg husker veldig godt en spesiell "date" jeg var på. Jeg la veldig fort merke til at jeg faktisk var ute med en skikkelig kul og morsom jente. Noe jeg ikke hadde vært på lenge. Dette var Ikke bare en jente som så bra ut og hadde fin kropp. Jeg så vekk fra det.  Vi gikk inn på Fridays, satt oss ned. Så litt på menyen. Hun så igjennom menyen og sa til meg. "Jeg skal ha en jævlig feit hamburger! Skal du ikke spise noe lik "dritt"  mat som meg blir jeg faktisk dritt sur på deg"  Sa hun til meg med et ganske søtt ansiktsuttrykk, så lo hun og peket på meg.

Etter det, så fikk jeg et uforventet smil på munnen og tenkte hun her er noe å glede seg til. Det var da jeg skjønte at jenter som dette finner du ikke over alt, svært skjeldent faktisk. Jeg liker en jente som tør å være seg selv, uansett hvor drøy hun er. Hun er ikke redd for å vise seg selv frem, hun skjuler ingenting. Jeg kjenner en jente spesielt,  som kan si så mye som dette "Halla hore, med ut å lage helvete i kveld?<3" eller "Du er så jævlig ekkel når du spiser, vet du det? etterfulgt av en latter og et herlig smil på munnen. 

Jeg har vært ute med jenter som ikke har gått helt som jeg håpet på. Hun har ikke alltid hatt en forståelse for min sarkasme eller min humor. Men de har ledd uansett og halvveis brydd seg om hva jeg egentlig sier enn å bare sitter der å se bra ut. At de ikke har ledd av meg hele tiden er veldig forståelig. For jeg er en ganske rar skrue. Jeg sier utrolig mye rart. Men denne jenta jeg snakker om over her, er en som jeg ikke finner ofte i det heletatt, hun forstår min humor. Hun får meg til å le. Det er ikke bare meg som får henne til å le.

Jeg innser at  disse jentene jeg har holdt på med igjennom tidene  ikke har vært denne jenta jeg snakker om. De alle har ikke vært ekte eller seg selv. De ekte gøye jentene er de som faktisk kommer med noe morsomt som jeg ler av og tenker "herregud hun her er jo gold" En jente med god humor og en dirtymind slår en jente med modellkropp anyday om jeg måtte velge. Hva jeg mener med dirty-mind er ganske åpenbart. Hun er ikke flau av å si hva hun vil ha, når hun vil ha det. Hun sier akkurat det som kommer ut av munnen hennes. Hun er sexy og dirty. Bedre forklart enn det får jeg ikke.

Morsomme og dirty-minded jenter er veldig sjeldent du finner. Dette er den jenta som du synes er like morsom som de guttene du henger med hverdag. Hun har en herlig-fucked up tankegang. Det som kommer ut av munnen hennes er bare overraskende og sjokkerende. På en bra måte. 

Hun har en "Dirty-mind" Hun kan få de kleineste og rareste situasjonene til å bli helt latterlig morsomme og rå. Hun er både morsom, slem og godhjertet som er umulig å ikke bli litt betatt av veldig fort. 

Dere kan sitte sammen i flere timer å snakke om alt. Du kan sitte der i flere timer å høre hun snakke. Hun får deg ikke bare til å le. Hun får deg til å le så mye at du får mageknipe fordi du ler sånn, du ler til tårene renner av trynet ditt. 

Hun har ikke noe spesielt bestemt utseende. Men hun er i hvert fall lik meg. Spontan, impulsiv, energisk, rastløs, dirty. Tør å være seg selv til alle tider. Men prøver å oppføre seg når det absolutt må til. 

Hvis du noen gang møter på en jente som får deg til å le så mye at du får krampe i magen. Hold på henne så godt du kan. For du finner ikke henne over alt. Hun vil nok snu hele livet ditt oppned. Og hun blir bare funnet av de som leiter lenge nok til å faktisk innse hvor spesiell hun er. 

Out.  

Hvis kjæresten din gjør disse 16 tingene. Hold på han!

Heisann dere! Chris her, tenkte jeg skulle skrive et innlegg som hvordan jeg syns jenter fortjener å bli behandlet. Jeg har sett så mange forhold som ikke er så bra, så fikk lyst å skrive dette. 

HANDLING foran ord er det beste. Han gjør det fordi han er en nice guy. Han bryr seg om deg. Har du funnet en gutt som gjør disse tingene for deg? Da har du funnet en ganske ok type! Hvis ikke kjæresten din gjør noe av disse punktene synes jeg synd i forholdet ditt...

1. Han hjelper deg og andre.
Det viser at han vil alltid hjelpe deg når du måtte trenge det. Hvis du er syk så dropper han alle planer for å pleie men ikke minst være der for deg.

2. Han spør om din hjelp.
En mann som ikke er redd for å spørre om hjelp må jo være tiltrekkende for dere jenter. For eksempel hvis dere er på kjøretur å skal finne frem til en plass. Så kjører han rundt i sirkler som en idiot. Så spør han heller deg om du kan hjelpe han med GPS. Jenter er ikke dumme.

3. Han komplimenterer deg uten hint.
Kanskje han ikke legger merke til at du har skiftet farge på neglelakken din. Men legger merke til at du har klippet deg eller farget håret eller kjøpt deg nye klær. Beste delen er at du måtte slippe å gi han noen hint. Han ser det med engang.

4. Han sender deg melding og ringer først.
Før du i det heletatt har fått sjansen til å sende han en godmorgen melding, har han allerede gjort det. Han venter ikke på at du skal starte samtalene eller fortsette dem. Han er ikke for stolt til å starte samtalen med deg først.

5. Han finner ut ting du liker.
For eksempel, du liker et band eller et feriested. Han overrasker deg med billetter eller tur til et sted du elsker. Eller noe så simpelt som å gjøre noe helt uforventet som å massere deg. whyyy not? 

6. Han planlegger ting som betyr noe for deg.
Han husker bursdagen din, ferier, tar deg med på resturanter eller en tur på burger king, det funker også !

7. Gir deg uforventet gaver. Mest kjente må jo være røde roser.
Sjokolade. Ikke forvent noe dyre gaver hver gang, bare noe som får deg til å smile.

8. Snakke om fremtiden.
Trenger ikke å være noe bigdeal. Snakker ikke unger. Hvor mange menn løper ikke unna når du nevner forholds greier eller ungesnakk. Vil han snakke fremtid med deg, betyr det han er ganske seriøs.

9. Han er ikke ego i sengen. Når det kommer til sex. Handler det ikke bare om hans tilfredsstillelse. Det betyr ikke alltid hva du gjør for ham. Han er interessert i å gjøre deg glad. 

10. Han blir med på ting han egentlig hater.  
Ikke alle liker å reise langt for å besøke foreldrene til den du er sammen med. Ikke alle menn liker å bli med timesvis lang shopping.

11. Han spør om hvordan ting går.
Det er ikke bare det at han hører, men har følger med også på hva du sier. Du må ikke skubbe til han hvergang for å snakke om ting. Han spør deg, er interessert.

12. Han deler probleme sine.
Jeg hater dette. Mange hater dette. Men akkurat han her deler alt med deg og er ikke redd for å vise følelser.

13. Han lager god mat -
Spesielt frokost på senga. Lager typen din god mat? Jeg lager jævlig god mat forresten. 

14. Cuddling etter sex.
Er så mange som hater det etter sex. Egentlig vil du bare bli ferdig med det å legge deg, eller stikke til H ut der fra du er. Koser han med deg etter sex, shiii.

15. Kjører på bensinstasjonen klokken 12 om kvelden for å kjøpe deg Ben&Jerrys.
No caption, haha...

16. Er din supermann.
Driver andre gutter å fikler eller er ekkel mot deg, har du alltid han som passer på deg.

Jeg antar en jente bare vil ha en type som bryr seg og er der for henne. Er ganske simpelt.  

Mitt liv i Oslo

Heisann!

Først vil jeg takke alle sammen som har kommentert og lest bloggen min igjennom tidene. Varmer å se! Som sikkert noen vet så heter jeg Christian. Egentlig kaller bare min nærmeste meg Christian, eller bare mamma. Alltid når noen skal være seriøs mot meg så er det "CHRISTIAN" da blir jeg dønn stille, men ikke minst veldig seriøs.

Tenkte jeg skulle skrive et personlig innlegg om livet mitt i Oslo. Det er noe jeg ikke har gjort mye av i løpet av tiden jeg har blogget. Hvordan jeg begynte å blogge? å blogge har alltid vært noe jeg har likt, men ikke i nærheten av seriøst. Hvis dere søker " Chris Furnes Blogg " på Google finner dere noen gamle blogger fra 2011 og 2012, som jeg ikke er så begeistret av å ha der ute. La gå hehe!

Har bodd i Bergen hele livet. Flyttet endelig til Oslo i Januar. Det var stort for meg fordi jeg har alltid ønsket å bo i en så stor by. Tenkte mest at det var mye mer muligheter for meg der, som det absolutt var for bloggen min. Jeg begynte å jobbe hos Nettavisen/Side3, som var en drøm kommet i oppfyllelse. Veldig koselig arbeidsplass og herlige folk! Jeg blogget videre og blogget videre når jeg kom meg til Oslo. Fikk veldig fort mye lesere, ble veldig sjokkert over det. Mye folk som likte bloggen min, masse folk som hatet bloggen. Det er noe som følger med. Klarte å ligge på 30-40.000 faste lesere om dagen i løpet av de tre måneder jeg blogget fast hver dag. Det stoppet ikke der, jeg fortsatte å skrive, følte jeg mestret noe bra. Bloggen min og navnet mitt ble mer kjent og det økte veldig motivjasjonen min til å fortsette med bloggen. Men det kom en liten stopp da jeg merket presset ble  sinnsykt stort for meg. De dagene jeg ikke blogget fikk jeg meldinger om at jeg måtte skrive noe nytt ellers skulle folk kutte seg..De visste ikke hvor de skulle gjøre av seg selv. Jeg fikk mange meldinger daglig fra jenter og gutter som kom til meg med problemene sine og tanker. De sa min blogg har hjulpet dem i gjennom tunge dager på grunn av mine innlegg. Så fortalte de meg at jeg økte selvtilliten deres, fordi presset om å være perfekt er blitt så stort. Det betydde ganske mye for meg å høre. Følte jeg gjorde noe bra. Ganske fort ble jeg kjent med flere og flere folk innenfor bloggverden. Det var helt konge, er mange herlige folk over alt. 

I løpet av tiden i Oslo har jeg festa ganske mye! Noe jeg håpet på når jeg flyttet hit. Vi er alltid 3-4 kompiser som samler seg i en leilighet eller på en bar så inviterer vi mange jenter til vorspiel så deretter ut på byen. Så alltid når klokken nærmer seg 03.00 samlet vi masse folk å stikker på nachspiel. Super fun. Jeg har aldri hatt en kjedelig kveld på byen i Oslo, alltid noe å le av når du våkner dagen etterpå å bare tenker hva faen! Om du har det kjedelig ute i oslo, da er du veldig kjedelig selv. Har en million bilder og historier jeg kunne lagt ut på bloggen her, men jeg velger å legge ut bare noen. Blar du nedover nå ser du mange bilder. 

- Her har du standard selfiegame før vi setter kursen mot byen.
Kommer en liten bildedryss av en av mange bilder jeg har tatt.

 

I Oslo er det veldig knyttet grupper med folk, men ganske åpne for å slippe nye inn. Jeg kom veldig fort inni mange forskjellige grupper med herlige mennesker som alltid hadde plass til deg. Jeg bodde i Oslo fra Januar til Oktober. Bor nå for øyeblikket her i Bergen. Men skal til Januar sette snuten mot Oslo igjen. Det gleder jeg meg veldig til. Har mye kult jeg skal fokusere på fremover.
Om du skal til Oslo ,anbefaler jeg til deg som skal ut på noe jente/guttetur å stikke til Oslo! Er du over 20 er det megabra hvis du ønsker det lille ekstra. Kan i hvertfall anbefale dere. Baroque, NoX, The Villa ( Om du er skikkelig ravegira ) Mona Lise Huset. Er mye bra Oslo kan by på, Oslo er svært!Vil avslutte med en takk alle som leser! Ha en super fin dag videre! <3